Política de Privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSI-CE), CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la / Xarxa / és Social / és Facebook, Linkedin, i Google+, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU:

B66338286

VIA AUGUSTA 76 08006-BARCELONA

info@immoaugusta.com

www.immoaugusta.com

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU, d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Rectificació: només es satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.
Cancel·lació i / o oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU, per exemple, deixar d’estar unit a l’perfil.
CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública de l’perfil.
Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.
L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat. Assessorament i Adaptació a la LSSI-CE · Documentació

PUBLICACIONS

L’usuari, un cop unit a la pàgina de CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU, però sí que romandran a la Xarxa Social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

PUBLICITAT

CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI- CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de CR ASSOCIATS IMMOBILIARIS SLU perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Twitter: https://twitter.com/privacy
Google+ y Youtube: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
Instagram: https://www.instagram.com/about/legal/privacy/

Pin It on Pinterest

Share This